Αποστολή

1. Αποστολές εντός Ελλάδας

Για αποστολές εντός Ελλάδας τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier): ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

Παράδοση μπορεί να γίνει και από το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Γρηγορίου Ε’ 20 στη Λάρισα.

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρησης παραγγελίας.

Οι παραγγελίες εφόσον είναι διαθέσιμες στο κατάστημά μας, αποστέλλονται εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας, σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά και εάν συμφωνείτε, κατόπιν τα παραγγέλνουμε στην κεντρική αποθήκη της Givova στην Ιταλία και σας τα παραδίδουμε εντός επτά (7) με δεκαπέντε (15) ημερών.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σάββατο (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 17:00 και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Δωρεάν Μεταφορικά

Παραγγελίες που το συνολικό κόστος φτάνουν τα 85,00€ αποστέλλονται χωρίς χρέωση των μεταφορικών (6,00€-ΔΩΡΕΑΝ). Το συγκεκριμένο προνόμιο αφορά λιανική πώληση και όχι χονδρική ή μαζική παραγγελία συλλόγου, τα μεταφορικά των οποίων υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση που απευθυνόμαστε στη κεντρική αποθήκη της Givova

Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη μας, αρκεί να μας τοποθετήσετε την παραγγελία σας το αργότερο έως το μεσημέρι της Τετάρτης. Έτσι, την επόμενη Τρίτη θα τα παραλάβουμε από Ιταλία στην έδρα μας (Λάρισα) και θα σας τα αποστείλουμε αμέσως, ώστε την Τετάρτη να σας παραδοθούν στον τόπο που θα μας έχετε υποδείξει. Εξαιρούνται Εθνικές εορτές και αργίες.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 4,00 € σε περίπτωση όπου η αποστολή είναι ένα δεματάκι.

Σημείωση: Επιπλέον έξοδα αποστολής, μπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και πάντοτε θα υπάρξει έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή του πελάτη.

Αντικαταβολή

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,00 € ανεξαρτήτου όγκου δέματος. Για την αποφυγή της χρέωσης αυτής (αντικαταβολής), μπορείτε να πληρώσετε τη παραγγελία σας μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής Κάρτας, PayPal καθώς και Τραπεζική Μεταφορά.

Για περισσότερα μεταβείτε στη κατηγορία Πληρωμή.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής.

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση όπου έχετε κάνει την παραγγελία και αυτήν έχει τοποθετηθεί από εμάς στο σύστημά μας στην Ιταλία, τότε δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις και δεν επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής (50% της συνολικής παραγγελίας), το οποίο και χάνεται.

2. Αποστολές εκτός Ελλάδας

Το κατάστημά μας πραγματοποιεί αποστολές εκτός Ελλάδας έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση.